"Şikeyi sadece FB mi yaptı?"

3 Temmuz'un bir kurgu olduğunu belirten Vural, G.Saray'ın 4 yıl üst üste yaşadığı şampiyonluğun incelenmesi gerektiğini de söyledi.İşte Vural'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları: "Ben kimlerin ne yaptığını söylesem şikenin o zaman başlaması lazım. Bi

"Şikeyi sadece FB mi yaptı?"

3 Temmuz'un bir kurgu olduğunu belirten Vural, G.Saray'ın 4 yıl üst üste yaşadığı şampiyonluğun incelenmesi gerektiğini de söyledi.

İşte Vural'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları: "Ben kimlerin ne yaptığını söylesem şikenin o zaman başlaması lazım. Biz neye isyan ediyoruz, sistem gücün yanında. 55 sene o kadar şey getirdi ki iş 3 Temmuz'a kadar dayandı. Sadece 1 takımımız mı suçlu bu işte? Tesadüfen Nisan'ın 14'ünden itibaren kural çıkıyor diye son 5 maça takıldı olay, G.Saray hayatının en şanslı dönemini yaşadı ligi kötü bitirerek. Biraz şansı olsaydı herkes bu işte müdahildi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor