Şikeyi reddetmek isterken itiraf etti!

Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan şikeyi reddedeyim derken itiraf etti. Hoşçan şike suçunun bireysel bir suç olduğunu söyledi.Kulübün internet televizyonuna konuşan Hoşcan, CAS önünde 15 kişilik ekiple 5 saati aşkın savunma yaptıklarını bildirdi.  Hoşcan

Şikeyi reddetmek isterken itiraf etti!

Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan şikeyi reddedeyim derken itiraf etti. Hoşçan şike suçunun bireysel bir suç olduğunu söyledi.

Kulübün internet televizyonuna konuşan Hoşcan, CAS önünde 15 kişilik ekiple 5 saati aşkın savunma yaptıklarını bildirdi.  Hoşcan, şunları kaydetti:

"Suçun bireysel olduğunu ve suçu işleyenin ceza almasını savunduk. Bu ısrarlı ve somut belgelerle ortaya koyduğumuz savunmamızın ardından tapelere kadar inerek onları önümüze koydular. Bunların bireysel olduğunu ve cezanın onanmasının ahlaki ve doğru olmadığını savunduk.

 Eskişehirspor’un masum ve mağdur olduğunu savunduk. Ancak CAS yinede bir yıllık cezamızı onadı .Şike olayları, Türk futboluna ciddi zararlar verdi.dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler