"Şikeyi örten Demirören istifa etmeli!"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in bir an önce istifa edip, o koltuğu da layıkıyla görevi yerine getirebilecek birisine bırakması gerektiğini söyledi.TFF Baş

"Şikeyi örten Demirören istifa etmeli!"

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören’in bir an önce istifa edip, o koltuğu da layıkıyla görevi yerine getirebilecek birisine bırakması gerektiğini söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in Melo’yla ilgili söylediği sözlerin hatırlatılması üzerine Ergün, “Federasyon başkanımız maalesef abesle iştigal etmektedir. Federasyon başkanımız daha önce rahmetli Özhan Canaydın’ı biz Galatasaraylılar’a örnek göstermek gibi şaşkınlık içine düşmüş ve çizmeyi aşan beyanlarda da bulunmuştur. Dün de söylediğiniz gibi Melo’nun gönderilmesini, ceza vermemizi bize tavsiye etmiş ve gereğini yapmamızı bizden istemiştir.

Aslında bakarsanız, hakemine tüküren futbolcuyu görmezden gelen, rakip takımın teknik kadrosuna küfür eden oyuncuyu dikkate almayan, Türk futbolunun çökmesi pahasına, uluslararası alanda Türkiye’yi çok kötü durumlara düşürmek pahasına şike sürecinin üstünü kapatan Yıldırım Demirören’den bizim alacak hiçbir tavsiyemiz yok. Kendisi sportif etik konusunda en son konuşacak kişidir. Aslında gereğini yapması gereken kendisidir. Bir an önce gereğini yapıp, istifa etmeli ve o koltuğu layıkıyla görevi yerine getirebilecek birisine bırakmalıdır. Kendisi kafasında bir kulübün başkanlığını yapıyor ama eski kulübü değil, siz anladınız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor