Şikeyi kendi ispiyonlamış!

HABER61 ÖZEL - Aziz Yıldırım, Platini’ye yazdığı mektupta, hazırladığı dosyayı 2007 yılında Platini’ye vererek Türk futbolunu şike iddialarıyla UEFA’ya şikâyet ettiğini kendi itiraf etti.Galatasaray ve Trabzonspor'u, şike ve teşvik primi konusunda UEFA’yı

Şikeyi kendi ispiyonlamış!

HABER61 ÖZEL - Aziz Yıldırım, Platini’ye yazdığı mektupta, hazırladığı dosyayı 2007 yılında Platini’ye vererek Türk futbolunu şike iddialarıyla UEFA’ya şikâyet ettiğini kendi itiraf etti.

Galatasaray ve Trabzonspor'u, şike ve teşvik primi konusunda UEFA’yı bilgilendirdiği için “ispiyonculuk” ile suçlayan Fenerbahçe camiası, şike ve teşvik operasyonu nedeniyle halen Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan başkanları Aziz Yıldırım’ın UEFA Başkanı Michael Platini’ye gönderdiği mektuptaki bir ayrıntı ile adeta şok yaşanıyor.

Mektupta maddeler halinde Platini’ye sorular yönelten Aziz Yıldırım, 9. maddede adeta kendisini ele veren şu ifadelere yer veriyor:

UEFA Başkanı Sayın Platini’ye 2007 Ağustos ayında hem de Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sezon, tarafımdan bizzat verilen ve Türkiye’deki futbolla ilgili şike, teşvik ve hakem olaylarını anlatan iki adet dosyanın akıbeti nedir ve bu dosya ile ilgili olarak ne gibi işlemler yapılmıştır? Ve bu işlemlerin sonuçlarından Fenerbahçe Spor Kulübü neden haberdar edilmemiştir?” 

Mektubu medyadan öğrenen Galatasaray ve Trabzonspor taraftarları “Camialarımızı ispiyonculuk ve jurnalcilik ile suçlayan Fenerbahçeliler, bundan 5 yıl önce bahsettikleri ilk ispiyonculuk ve jurnalcilik faaliyetini kendi kulüplerinin, hem de ortada resmi deliller yokken yapmış olmasına ne diyecek?” yorumlarını yaptı. 

Bu sezon sık sık CSKA Moskova ve Lille taraftarı olan Fenerbahçeli taraftarlar ise Türk futbolunu UEFA’ya ilk şikayet edenin 2007 yılında kendi başkanları olduğunu Yıldırım’ın mektubundan öğrenince büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler