Şikeye en sert cevap!

Trabzon Barosu eski başkanı ve bir dönemde Trabzonspor avukatlığı tapan Ali Sürmen, İnfantino'nun açıklamalarına sert bir dilde yanıt verdi.   Sürmen, " Ey Türkler bizim üzerimizden siyaset ve reklam yapmayı bırakın. Gerek mahkemeleriniz ve gerekse biz FB

Şikeye en sert cevap!

Trabzon Barosu eski başkanı ve bir dönemde Trabzonspor avukatlığı tapan Ali Sürmen, İnfantino'nun açıklamalarına sert bir dilde yanıt verdi.   Sürmen, " Ey Türkler bizim üzerimizden siyaset ve reklam yapmayı bırakın. Gerek mahkemeleriniz ve gerekse biz FB’yi suçlu bulduk. Siz size kupayı vermeyenleri alkışlayıp bize laf sokmayı bırakın.

Ey Trabzonsporlular siz ve sizin temsilcilerinizin haklı talebinizin güç gösterisinin adresi biz değiliz. Trabzonsporlular, sizi birileri kandırıyor ama o biz değiliz. Rüyadan uyanın. Bundan sonrası bu ortamda siyasete gireceğinden başka da yorum yok. Zaman dar saçınızı tarayın bakalım önünüze kimin saçı düşer!"ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor