Şikeye destek için yürüdüler!

Türk futbolu bugün görebileceği en kara günlerinden birini daha gördü. Türk futbolunu batırarak pisliğin içine sokan ve futbolseverleri futboldan soğutan Aziz Yıldırım omuzlara alındı. Olan bitenden bihaber destekçileri ise şikeden hüküm giyen Yıldırım'a

Şikeye destek için yürüdüler!

Türk futbolu bugün görebileceği en kara günlerinden birini daha gördü. Türk futbolunu batırarak pisliğin içine sokan ve futbolseverleri futboldan soğutan Aziz Yıldırım omuzlara alındı. Olan bitenden bihaber destekçileri ise şikeden hüküm giyen Yıldırım'a adeta kahraman muamelesi yaptı.

Yanlızca Türk yargısı tarafından değil UEFA ve CAS tarafından da şike yaptığı doğrulanan Fenerbahçe'de çırpınışlar devam ediyor. Şikenin patronu Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım taraftarını arkasına alarak kendisini temize çekme adına çabalamaya devam ediyor.

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye İçin Adalet, Fenerbahçe İçin Adalet” adı altında yapılan "emek hırsızlığına ve şikeye destek" yürüyüşü Bağdat Caddesi’nde yapıldı.

"Şike ve Teşvik Primi Suçlarını İşlemek Amacıyla Suç Örgütü Kurup Yönetmekten” hüküm giyen Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın ve yöneticilerin de katıldığı yürüyüş, Kızıltoprak'ta sona erdi.

Yürüyüşe destek olan sarı lacivertli taraftarlar, takımlarına ve başkan Aziz Yıldırım'a pankartlarla destek oldular.

Aziz Yıldırım, takım otobüsünün üzerine çıkarak Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağı salladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler