Şikenin üstü örtüldü Gümüşdağ rahatladı

Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'ndan başkan vekilliği görevini yürüten Göksel Gümüşdağ, Demirören yönetimine övgüler yağdırdıGümüşdağ'ın  Şike'den Fener'in ceza almaması için uğraşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerine,TFF ba

Şikenin üstü örtüldü Gümüşdağ rahatladı

Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'ndan başkan vekilliği görevini yürüten Göksel Gümüşdağ, Demirören yönetimine övgüler yağdırdı

Gümüşdağ'ın  Şike'den Fener'in ceza almaması için uğraşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerine,TFF başkanına övgü yağdırması ise manidar bulundu 

Adı şike iddianamesinde sıkça geçen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bir günlük İspanya seyahatine giden Göksal Gümüşdağ, yeni TFF başkanının çok başarılı bulmuş(!)

 Mehmet Ali Aydınlar yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkan vekilliği görevini üstlenen Gümüşdağ, Yıldırım Demirören ve yönetiminin karşı karşıya kaldıkları birçok sorunun altından kalkmayı başardığını ve bu yönden eleştiriyi değil övgüyü hak ettiklerini belirtti.

DEMİRÖREN FUTBOLU UZLAŞTIRMIŞ

 Yıldırım Demirören'in Türk futbolunu uzlaşmacı bir noktaya getirdiğinin altını çizen Gümüşdağ, "Bizim görev yaptığımız dönem son derece problemli bir süreçti. Fakat bizden sonra gelen yönetim ve özellikle Yıldırım Demirören Bey, masasında bekleyen birçok sorunun altından kalkmasını bildi. Bir anlamda, bizden daha iyi yönettiklerini söyleyebilirim. Türk futbolunu kavgalı, kaotik, sevgisiz ve belirsiz bir noktadan uzlaşmacı bir noktaya taşıdığı için Yıldırım Bey eleştiriyi değil, övgüyü hakediyor." dedi.

ZAMANI GELİNCE KONUŞACAKMIŞ

 Zamanı geldiği zaman kendisinin de bazı açıklamalarda bulunacağını ifade eden Gümüşdağ, "Şike sürecinde benim de çok kırıldığım, basında çok haksız eleştirilerle karşılaştığım, herkesten daha kötü muamele görmeme rağmen ‘kayrıldı’ suçlamalarıyla karşılaştığım bir dönem geçirdim.

Aldığı terbiye nedeniyle bu güne kadar konuşmadığını belirtern Gümüşdağ Kayrıldığım söylendi.Ama ben aldığım terbiye gereği hiçbir zaman konuşmadım. Yürüyen süreçlere darbe vurmak istemedim. Günü geldiğinde benim de elbet söyleyeceğim bazı şeyler olacaktır." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor