Şikeli maçlar CAS'ta izlenecek

CAS Hakimi Kısmet Erkiner, Fenerbahçe'nin CAS'a yaptığı şikayet nedeniyle UEFA'da ayrıca cezalandırılacağı iddialarını "Türkiye'de çok komplo teorisi üretiliyor. Hukuka aykırı bir şey yapmadıysanız ceza almazsınız. CAS, UEFA'nın tanımış olduğu bir yapıdır

Şikeli maçlar CAS'ta izlenecek

CAS Hakimi Kısmet Erkiner, Fenerbahçe'nin CAS'a yaptığı şikayet nedeniyle UEFA'da ayrıca cezalandırılacağı iddialarını "Türkiye'de çok komplo teorisi üretiliyor. Hukuka aykırı bir şey yapmadıysanız ceza almazsınız. CAS, UEFA'nın tanımış olduğu bir yapıdır" dedi.

Erkiner, "Öncelikle söylemeliyim ki, bu tahliye kararları UEFA'nın bugüne kadar yaşananları gözden geçirmesine neden olmaz. Konunun daha da gelişmesi lazım" dedi. Ancak kararın, UEFA ve CAS'ta mutlaka takip edileceğini belirtti.

CAS DA ŞİKELİ DENEN MAÇLARI İZLEYECEK

F.Bahçe CAS'taki davaya çok sıkı şekilde hazırlanıyor. Jean Louis Dupont ile birlikte F.Bahçe'nin iki avukatından biri olan Emin Özkurt, CAS'taki mahkemeden ilginç bir istekte bulundu. Özkurt'un talebi üzerine CAS, F.Bahçe'nin şikeli olduğunu iddia edilen maçlarını tek tek izleyecek. Aynen Türk mahkemesinde olduğu gibi CAS mahkemesinde de maçlar birbir izlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor