'Şikeden ceza vermeyecekler!'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir TV kanalına yaptığı yeni açıklamada "Nihat Özdemir kardeşimiz 'Son derece iyi gidiyoruz' dedi. Ceza vermeye gerek yoktur. Sahaya yansımamış diyecekler" ifadesini kullandı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike kapsamın

'Şikeden ceza vermeyecekler!'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir TV kanalına yaptığı yeni açıklamada "Nihat Özdemir kardeşimiz 'Son derece iyi gidiyoruz' dedi. Ceza vermeye gerek yoktur. Sahaya yansımamış diyecekler" ifadesini kullandı.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şike kapsamında TFF Etik Kurulu'nun vereceği karardan umutsuz olduğunu söyledi. 

 

Şener, son gelişmelerle ilgili Futbol Federasyonu'nu topa tuttu. Şener, "Nihat Özdemir kardeşimiz duyumlarına göre 'Son derece iyi gidiyoruz' dedi. 'Ceza vermeye gerek yoktur. Sahaya yansımamıştır' diyecekler, bitecek" dedi. 

 

EMRE'NİN KARARI 4'E 3 OYLA ALINDI 

Emre Belözoğlu'nun aldığı ceza için de konuşan Şener, "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararı, 4'e 3 alınmış. Başkan o tarafa verince normal hakaretten 2 maç ceza çıkmış. PFDK Başkanı çok değerli bir hakim, yıllarını hukuka vermiş bir insan. Fakat Fenerbahçe kongre üyesi, kendisi de teyit etti.

Şimdi PFDK Başkanı, Fenerbahçe kongre üyesi olarak o tarafa oy kullanınca bu sonuç ortaya çıkmış. Bu şike soruşturmasına göre daha basit bir karardı. Şike soruşturmasında üç aşağı beş yukarı ne karar verileceği bu oylarla ortaya çıkmış oluyor, karar belli işte" diye konuştu. 

 

BAŞKANIN OYU BELLİ... - Devamı Sayfa 2'de

 

Şener, Tahkim Kurulu'yla ilgili olarak ise, "Bundan önceki Tahkim Kurulu bana göre bugünkünden konularında çok daha usta hocalardan kuruluydu. Belki onların da çoğu F.Bahçe'liydi ki olabilir. Şimdiki başkan oyunu daha önce verdiği raporla belli etmiş zaten" ifadesini kullandı

 

BEN TONYALIYIM BİLEN İYİ BİLİR!

Şener bir milli maçtan sonra Emre Belözoğlu'nun kendisini döveceği konusunda ise, "Bana bunu Mahmut Özgener, Levent Kızıl, Ali Haşhaş söyledi. Ancak iyi ki böyle bir şey olmamış. Olsa olay çok farklı boyutlara giderdi. Ben Trabzonlu'yum, Trabzon'un Tonya kazasındanım Bunun ne demek olduğunu merak eden sorup öğrenir" ifadelerini kullandı.

 

TRANSFERDE ÖNCELİK YERLİLERDE

Bordo-Mavili yönetim gelecek sezon için çalıymalara devam ediyor. Trabzonspor'un G.Birliği'nden Yasin ve Aykut ile Kayseri'den Hasan Ali Kaldırım için yeniden görüşmelere başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler