Şikede yeni bir dalga daha mı?

Eski Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, futbolcu Semih Şentürk ve hakem Fırat Aydınus'un da bulunduğu 27 kişinin daha şüpheli veya tanık sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi.Şike ve teşvik primi iddiaları ile ilgili soruşturma derinleşiyor. Es

Şikede yeni bir dalga daha mı?

Eski Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, futbolcu Semih Şentürk ve hakem Fırat Aydınus'un da bulunduğu 27 kişinin daha şüpheli veya tanık sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Şike ve teşvik primi iddiaları ile ilgili soruşturma derinleşiyor. Eski Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, futbolcu Semih Şentürk ve hakem Fırat Aydınus'un da bulunduğu 27 kişinin daha şüpheli veya tanık sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Şike ve teşvik primi iddiaları ile ilgili soruşturma derinleşiyor. Dün spor yazarı Ercan Saatçi'nin savcılıkta ifade vermesinin ardından, aralarında eski Fenerbahçe Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, futbolcu Semih Şentürk ve hakem Fırat Aydınus'un da bulunduğu 27 kişinin daha şüpheli veya tanık sıfatıyla ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Şike soruşturması kapsamında şüpheli ve tanık olarak 27 kişinin ifadesine başvurulacak.

Son olarak şüpheli sıfatı ile dün öğlen saatlerinde Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine giden spor yazarı Ercan Saatçi soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi daha sonra adliyeden ayrıldı.

Geçen yıl Fenerbahçe-Gaziantep arasında oynanan maçla ilgili hakem Hüseyin Göçek, hakem Fırat Aydınus, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, futbol hayatını Rusya’da sürdüren eski Trabzonsporlu futbolcu Gökdeniz Karadeniz, spor yazarı Alaettin Metin , eski PFDK Başkanı Reşat Bostan, Sabah gazetesi muhabiri Deniz Derinsu, menajer Zafer Demiray, Fenerbahçe Eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ifadesi alınacak isimler arasında bulunyor.

Akşam gazetesi yazarı Alaattin Metin ve eski PFDK Başkanı Reşat Bostan'ın ifadesinin Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde diğer 25 kişinin ise gruplar halinde organize suçlar şubesinde alınması bekleniyor.

Şike soruşturma kapsamında bugüne kadar gözaltına alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen 76 kişiden 31'i tutuklanırken, 26 kişi savcılıkça, 19 kişi de mahkemece serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor