Şikede Şike Var!

CHP'li İnce'den futbol camiasını sarsan şike soruşturmasıyla ilgili önemli iddia: "10 Ağustos'tan önce ve sonra üç büyük kulübün kağıtlarını kimler aldı? Futbol Federasyonu'na yakın isimler var mı?" İnce Kızılay Başkanı'nın sürpriz istifasıyla ilgili olar

Şikede Şike Var!

CHP'li İnce'den futbol camiasını sarsan şike soruşturmasıyla ilgili önemli iddia: "10 Ağustos'tan önce ve sonra üç büyük kulübün kağıtlarını kimler aldı? Futbol Federasyonu'na yakın isimler var mı?" İnce Kızılay Başkanı'nın sürpriz istifasıyla ilgili olarak da "Somali'ye yardımdan yeni bir Deniz Feneri mi çıkacak acaba? Diyanetmatik'ten toplanan paraların denetimini kim yapıyor?" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, ''10 Ağustos'tan önce ve sonra üç büyük kulübün kağıtlarını kimler aldı? Futbol federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada. Yani şikenin şikesi var'' dedi.

İnce, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''PKK'ya gösterdiği hoşgörüyü kendisine göstermediğini ve mübarek Ramazan'da dava açtığını'' söyledi. İnce, ''Acaba Sayın Başbakan benden rahatsız olduğu kadar PKK'dan niye rahatsız olmuyor?'' diye sordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler