Şike'de savunmalar yarın başlıyor

Futbolda şike' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın görülmesine yarın Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayında devam edilecek.Yarın başlayacak duruşmanın Salı, Perşembe

Şike'de savunmalar yarın başlıyor

Futbolda şike' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanıklı davanın görülmesine yarın Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayında devam edilecek.

Yarın başlayacak duruşmanın Salı, Perşembe ve Cuma günü de görülmeye devam edeceği, söz konusu günlerde ilk önce tutuklu sanık Olgun Peker ile bağlantılı sanıkların savunma yapacağı, daha sonra tutuklu sanık Aziz Yıldırım ile bağlantılı sanıkların savunmalarının alınacağı öğrenildi.

Mahkeme heyetinin, yarın yapılacak duruşmada, görev ve yetkisizlik taleplerini, 24 Şubat Cuma günü de tahliye taleplerini alacağı da belirtildi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda görülen duruşmada, geçtiğimiz hafta iddianamenin okunması tamamlanmıştı.

Bu arada, çok sayıda Fenerbahçeli taraftarlarında yarınki duruşmada Aziz Yıldırım ve diğer Fenerbahçeli sanıklara destek amaçlı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde toplanmaları bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler