Şike'de sanık kanser oldu

Bugünkü celsede söz alan Sivasspor Yöneticisi Ahmet Çelebi, kanser hastası olduğunu ve tedavisi için hakimlere tahliye talebinde bulundu.Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in bulundu

Şike'de sanık kanser oldu

Bugünkü celsede söz alan Sivasspor Yöneticisi Ahmet Çelebi, kanser hastası olduğunu ve tedavisi için hakimlere tahliye talebinde bulundu.

Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Aziz Yıldırım ve Olgun Peker'in bulunduğu 10 tutuklu sanık katılıyor.

Aziz Yıldırım'ın da söz alacağı 15. duruşmada sanıkların çapraz sorgularına devam edilecek. Öğleden sonra ise dava hakimlerinin savunmaları bitirip, sanıkların tahliye taleplerini alarak kararı açıklaması bekleniyor.

DAVANIN AYRINTILARI
- Menejer Ali Kıratlı'nın söz aldı.
- Çelebi: Otyakmaz'ın Bülent İşcen ile telefon görüşmesi Fenerbahçe-Sivasspor maçının bilet fiyatlarına ilişkindi. Ama bu bile şike olarak yorumlandı Benim İşcen ile yaptığım görüşmede 'operasyon' dememin nedeni ise kendisiyle ortak bir gemi almak için yaptığımız ticari girişimlerden ibarettir.
- Çelebi: Mehmet Yıldız çok iyi biridir. Şikeye dair kendisine bir teklifim olmadı. Zaten kendisi de böyle bir teklifi kabul edecek kişilikte değildir.
- Çelebi: Otyakmaz şike yapmam için talimat vermedi

"KANSER HASTASIYIM TAHLİYEMİ İSTİYORUM"
- Sanık Ahmet Çelebi: "Fenerbahçe kombine kart almak için gitmemden ötürü 10 aydır cezevindeyim. İlerlemiş bir kanser hastalığım var. Tedavim için tahliye talep ediyorum. İbrahim Akın'ı da tanımam. Yusuf Turanlı'nın futbolcusu olduğunu dahi bilmiyordum. Kombine almaya gittiğim gün kulüpte İlhan (Ekşioğlu) Bey yoktu. Sivasta da Ilhan Beyin misafiri alkol almak istediği için Ticaret Odası'na götürdüm."
- Bu celsede Diyarbakır - Giresunspor maçı ile ilgili tanık Kürşat Ergün Aydın konuşuyor..
- İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı'nda görülen şike davasında 15. duruşma başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor