Şikede iki takım düşürüldü

Yunanistan'daki şike davasında 2 takım küme düşürüldü.Kavala ve Volos takımları düşürüldü. İki takıma 300 bin Euro ceza da verildi.

Şikede iki takım düşürüldü

Türkiye'de şike soruşturması sürerken 'komşu'dan küme düşürme haberi geldi.

Soruşturma çerçevesinde birinci ligde oynayan Kavala ve Volos takımlarının küme düşürülmesine karar verildi. Her iki takım 300 bin'şer Euro para cezasına da çarptırıldı.

İki takımın başkanlarına da ceza yağdı. Başkanlar ömür boyu futboldan men edildi.

Hem Kavala, hem Volos kararın yasadışı olduğunu savunuyor. Henüz sonuçlanmış bir mahkeme kararı bulunmadığına dikkat çeken iki takım da ligde kalmak için mücadele edeceklerini duyurdu.

Yunan polisi, geçtiğimiz aylarda son 3 yıl içinde 41 maçı manipüle ettikleri gerekçesiyle 60'tan fazla kişiyi tutuklamıştı.

UEFA DEVREYE GİRDİ
Bu arada UEFA Başkanı Michel Platini, Atina'da Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreou, Kültür Bakanı Pavlos Geroulanos ve Yunanistan Federasyon Başkanı Sofoklis Pilavios ile konuyla ilgili görüşmeler yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler