Şike'de 13. duruşma başladı!

Futbolda şike iddialarına ilişkin olarak aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 10'u tutuklu 93 sanıklı davasının görülmesine bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yeniden başlandı. Son duruşmada tutuklu 6 sanığı

Şike'de 13. duruşma başladı!

Futbolda şike iddialarına ilişkin olarak aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 10'u tutuklu 93 sanıklı davasının görülmesine bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yeniden başlandı.

 

Son duruşmada tutuklu 6 sanığı tahliye eden mehkeme, bugünkü duruşmada eski TFF Başkanı Mahmut Özgener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı, TFF eski yöneticileri Levent Kızıl, Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı, futbolcu Can Arat ve eski futbolcu Cihan Haspolatlı'nın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi tanık olarak dinleyecek.

 

"Taraftar" kod isimli gizli tanık ise 3 Mayıs tarihindeki celsede dinlenecek. Celselerde ayrıca şike yapılan maçların görüntülerinin de izlenmesi bekleniyor.

 

Bu arada son duruşmada müdahillik talepleri kabul edilen Bucaspor ve Altayspor'un temsilcileri de duruşmalarda yer alacak. Davada bugüne kadar 12 duruşma yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor