Şikeciye Futboldan ömür boyu men

FIFA, Guatemalalı 3 futbolcuya, milli maç ve CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde şike yaptıkları gerekçesiyle ömür boyu men cezası verildiğini açıkladı. FIFA, resmi internet sayfasında, Guatemalalı Gustavo Cabrera, Yoni Flores ve Guillermo Ramirez'e şike gerekç

Şikeciye Futboldan ömür boyu men

FIFA, Guatemalalı 3 futbolcuya, milli maç ve CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde şike yaptıkları gerekçesiyle ömür boyu men cezası verildiğini açıkladı.

 FIFA, resmi internet sayfasında, Guatemalalı Gustavo Cabrera, Yoni Flores ve Guillermo Ramirez'e şike gerekçesiyle ömür boyu men cezası verildiğini duyurdu.

 FIFA, 3 oyuncunun, Guatemala takımı CSD Municipal'in 19 Ekim 2010'da Kuzey ve Orta Amerika ve Karayipler Futbol Konfederasyonu (CONCACAF) Şampiyonlar Ligi'nde Meksika ekibi Santos Laguna ile oynadığı maçta ve Guatemala Milli Takımı'nın, 1 Haziran 2011'de Venezuela ve 25 Mayıs 2012'de Kosta Rika ile karşılaştığı hazırlık maçlarında şike yaptığının tespit edildiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor