Şikecilerin yeni hedefi Baransu!

Şike sürecinde doğrudan yana olarak şikenin üzerine giden Mehmet Baransu şikecilerin canını çok acıttı.Trabzon'da düzenlenen bir panelde şikecilere yönelik sert ithamlarda bulunarak doğruları gösteren Mehmet Baransu Fenerbahçe tarafından mahkemeye verildi

Şikecilerin yeni hedefi Baransu!

Şike sürecinde doğrudan yana olarak şikenin üzerine giden Mehmet Baransu şikecilerin canını çok acıttı.

Trabzon'da düzenlenen bir panelde şikecilere yönelik sert ithamlarda bulunarak doğruları gösteren Mehmet Baransu Fenerbahçe tarafından mahkemeye verildi.

 Fenerbahçe ve sarı lacivertli yöneticiler hakkında hakaret içeren ifadeler kullandığı iddiasıyla açılan dava için   Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "Trabzon’da 04.01.2013 tarihinde düzenlenen panelde, kulübümüz ve yöneticilerimiz hakkındaki hakaret içeren konuşmalarından dolayı, şikayetimiz üzerine Mehmet Baransu isimli şahıs hakkında İstanbul Anadolu 24. Sulh Ceza Mahkemesi’nde kamu davası açılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Baransu panelde neler söylemişti? 2.sayfada

 

Mehmet Baransu Trabzon'da düzenlenen panelde gündeme oturan açıklamalar yapmıştı. 

Baransu panelde söz aldıktan sonra  “Şike süreci ile ilgili metin hazırlamadım. Zaten herşey gözümün önünde oldu. Eğer içimizde AK Parti, MHP ve CHP'liler varsa kusura bakmasın. Ben düz konuşan bir insanım. Çünkü orda videoda sevinen bir çocuk vardı. O çocuk için biz buradayız şuan. Kendi çocuklarımız için buradayız. Bu şike sürecini kapatanların çocuklarının yüzüne bakacak belki de yüzü yoktur. Ben Galatasaraylıyım. İkinci takımın da Trabzon olduğunu söyledim. Bundan gocunmam. Ama yarın Trabzonspor'un bir şeyi varsa Aziz Yıldırım'ı eleştirdiğim gibi Trabzonspor yönetimini de eleştirmeliyim. Eğer Ahlaktan kupadan bahsediliyorsa bu bir tenekeden falan değil” dedi. 

82 PUAN TERTEMİZ AMA TRABZONLULAR BİR ARAYA GELEMİYOR

“O kupanın içinde çok şey var” ifadesini kullanan Baransu, “Ben bunun mücadelesini veriyorum. Sadece sporla ilgili değil başka alanlarla ilgili değil. Aziz Yıldırım'dan veya başka birilerinden hiç bir şekilde korkmuyorum. Sizin ortanızda bir formanız var. 82 puan tertemiz. Ben o 82 puanın ter temiz olduğunu inanıyorum. Orta da büyük bir ahlaksızlık var ama maalesef Trabzonlular bir araya gelemiyor. Ceza yiyen insanlar Federasyona geliyor. Bence bu insanların artık federasyona yaklaştırmama cezası verilmeleri gerekiyor. Gerçek ve tüzel kişileri ayıralım diyor sayın Başbakan güzel söylüyor. Milyonlarca taraftar üzülecek diyor peki Trabzonspor'un kaç milyon taraftarı var. Galatasaray'ın kaç taraftarı var. Şike sadece Trabzonspor'a yapılmadı” şeklinde konuştu. 

SİYASİ OY İÇİN SÜREÇ KAPATILDI

Şike süreci ile ilgili tespitlerini anlatan Mehmet Baransu, “İlk yarı da 4 takım potadaydı. Bursaspor maçlarına bile şike yapıldı. Sonra Trabzonspor kaldı onun üzerine oynanıyor. Bu olay kapatılmıştır çünkü oy için kapatıldı. Ak Parti Aziz Yıldırım karşısında diz çökmüştür. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin aziz yıldırım karşısında diz çöktü. Aynı şekilde MHP diz çökmüştür. Başbakanın haberi yokmuş. Başbakanın evinde Rıdvan Dilmen'in ne işi var. Bugün Aziz Yıldırım'ın 3 kişi kimyasını bozdu. Ben hep Trabzonlulardan gücümüz yok diyorlar. Siz içinizde ki gücünüzü bilmiyorsunuz. Ben bu filmi Trabzonspor'un burada oynadığı her maç öncesi devre arasında gösteririm. Federasyon izin vermiyorsa maçtan önce dev 3 Led ekran ayarlarım her maç öncesi yaptırırım” diye konuştu.

O VİDEOYU HERKESE İZLETİRİM

Mehmet Baransu, “Fenerbahçe buraya geleceği gün hava limanı her tarafta izlettiririm. Ben yaparım bunu. Eğer kupa Trabzon'a gelecekse bundan sonra sizin yapacağınız tek şey hukuk içerisinde radikal eylemler yapacaksınız. Trabzon platformu taraftar derneklerini hepiniz bir araya gelseydiniz şuradan meclise yürüyelim deseydiniz yürümeye hazırım. Yeter ki herkes olacak. AK Partili CHP'li herkes olacak. Gerekirse bir kişi. Buradan meclise siz yürümeye kalkın Giresun'da sizi durduracaklar. Pazarlığa oturacaklar. Bugün sizle pazarlığa oturacaklar. Aziz Yıldırım ile şunla bunla pazarlığa oturdular.”

AÇLIK GREVİ YAPIN BENDE AÇ KALAYIM

Trabzonspor’un neler yapması gerektiği konusunda önerilerde de bulunan Taraf Gazetesi Yazarı Mehmet Baransu, “AK Parti'nin önünde Belediyenin önünde yapın bir açlık grevi istediğiniz yerde şurada durmaya hazırım. Orda dururum ya da İstanbul'dan yola çıkın. Siz Kapukule'ye vardığınızda dünya sizin eyleminizi konuşacak. Yalnız dilsiniz güçsüz değilsiniz. UEFA'nın önde açlık eylemi yapın tüm dünya sizi konuşacak. Eğer o UEFA 3 haftada kararını net bir şekilde açıklamazsa ben mesleği bırakırım dedim. Aynı anda hem UEFA'nın önünde hem Ankara'da yapın. Ben 1 ay içerisinde o kupanın bir yerden alınıp yola çıkacağından çok fazla eminim. Bir kere sizin inanmamız gerekiyor. Aziz Yıldırım kim, federasyon kim. Siz kendi yol haritanızı belirleyin siz basını kendi arkanıza çıkacaksınız” şeklinde ifadeler kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler