Şikecileri kurtaran Trabzonlu hukukçu konuştu

Haber61.Net - Haber Servisi - Şike davasında vermiş olduğu mütalaa ile Fenerbahçe'yi kurtaran Trabzonlu Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Ayşe Nuhoğlu, sessizliğini bozdu. Nuhoğlu, " Kim ne söylerse söylesin ben Trabzonsporluyum. Bu mütalaa k

Şikecileri kurtaran Trabzonlu hukukçu konuştu

Haber61.Net - Haber Servisi - Şike davasında vermiş olduğu mütalaa ile Fenerbahçe'yi kurtaran Trabzonlu Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Ayşe Nuhoğlu, sessizliğini bozdu. Nuhoğlu, " Kim ne söylerse söylesin ben Trabzonsporluyum. Bu mütalaa kimseyi kurtarmak maksatlı yayınlanmış bir mütalaa değildir. Şike var veya yok ben bilmem. Delilleri de bilmiyorum. Beni ilgilendiren bilimsel görüştür. Adil yargılanma hakkı herkesin hakkıdır. Aziz olur başkası olur hepimizin hakkıdır. Ceza mahkemeleri kanununda düzenlenmiş uygulanmayacaktı neden düzenlendi."şeklinde konuştu.

Nuhoğlu, " Koşulları oluştuysa kim olursa olsun yeniden yargılanmada yararlanmak hakkı vardır. Her dava kendine özeldir. Anayasa mahkemesi ihlal olduğunu açıkladı. Aksi yönde bir karar verseydim yine hukuk ayaklar altına alınmış denecekti. Kanunlar yoruma müsait. Kitaplarımda yazdığımın aynısı mahkemeye gitti. Benim kitaplarımda borda mavi çizgi vardır. Trabzonspor'dan bana mütalaa vermem için kimse gelmedi."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler