Şikeciler tahliye edildi!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve Serdal Adalı tahliye edildi...Serdal Adalı, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, Korcan Çelikay'ın da aralarında bulunduğu bazı şüpheliler için tahliye kararı çıktı. Duruşma silivri cezaevi

Şikeciler tahliye edildi!

Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve Serdal Adalı tahliye edildi...

Serdal Adalı, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, Korcan Çelikay'ın da aralarında bulunduğu bazı şüpheliler için tahliye kararı çıktı. Duruşma silivri cezaevinde duruşma salonunda görülecek.

İbrahim Akın, İskender Alın, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Cengiz Demirel, Doğan Ercan, Emmanuel Emenike, Fatih Akbaba, Gökçek Vederson, Hikmet Karaman, Mahmut Boz, Mehmet Şen, Mustafa Ulaş Ortakkaya, Serdar Kulbilge, Sezer Öztürk, Şükrü Ongan, Zafer Önder İpek, Sercan Yıldırım, Murta Şahin veTayfur Havutçu'nun seyir yasağı da kaldırıldı.

Öte yandan Bursasporlu Gökçek Vederson'un yasağı kalktı. Bu akşamki Fenerbahçe maçında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Şike davasında verilen tahliye kararının gerekçeleri "Atılı suçun mahiyeti" "Mevcut delil durumu" "Tutuklulukta geçen süre" "Yasanın değişiklilik hali" olarak belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor