Şikeciler seçimlerede el atmış!

Futbolda şike soruşturması  Futbola şike bulaştırdığı ileri sürülen şebekenin federasyon seçimleri için de devreye girdiği anlaşıldı. İddiaya göre, Aziz Yıldırım, bir adamını göndererek TFF eski başkanı Mahmut Özgener'i "ömrün yetmez, aday olma" diyerek t

Şikeciler seçimlerede el atmış!

Futbolda şike soruşturması

 

Futbola şike bulaştırdığı ileri sürülen şebekenin federasyon seçimleri için de devreye girdiği anlaşıldı. İddiaya göre, Aziz Yıldırım, bir adamını göndererek TFF eski başkanı Mahmut Özgener'i "ömrün yetmez, aday olma" diyerek tehdit etti.

 

Lig maçlarına şaibe bulaştıran şike şebekesinin Türkiye Futbol Federasyonu'na da el attığı ortaya çıktı.

 

8 ay şebekeyi takibe alan polis, şampiyonu belirleyecek maçlara müdahale eden çetenin, TFF üzerinde de baskı kurduğunu ve son başkanlık seçimlerinde devreye girdiğini tespit etti.

 

Şebekenin 1 numaralı şüphelisi Fenerbahçe Başkanı Başkanı Aziz Yıldırım'ın, bir adamını göndererek TFF Başkanı Mahmut Özgener'i aday olmaması için tehdit ettiği ileri sürüldü.

 

Polis şüphelilere de şebekenin federasyon ve Özgener'e yönelik faaliyetlerini sordu.

 

ŞEBEKE TEHDİTTEN HABERDAR

 

Aziz Yıldırım'ın Özgener'e gönderdiği adamının "Senin Ömrün uzun değil, aday olma gel bu işten vazgeç" dediği belirlendi.

 

BAŞKANLARA AĞIR ELEŞTİRİLER

 

Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener, 10 Şubat'taki açıklamasında isim vemeden bazı kulüplerin yöneticilerini sert dille eleştirmişti. Özgener şöyle konuşmuştu:

 

İMALI MESAJLAR

 

Mahmut Özgener: "Bazı yöneticilerimizin ve kulüp başkanlarımızın davranışları ligimizin normal bir futbol ortamından hızla uzaklaştırıyor. Hakem odalarını baskı altına alıp koridorlarda baskı ortamı yaratıyorlar ve de üstüne üstlük bunu kendilerinde hak olarak görüyorlar. "

 

Ve Özgener'in dört gün sonra yaptığı açıklama.

 

ÖLÜM TEHDİDİ

 

Mahmut Özgener: "Ölüm tehditleri aldığım dönemde benim her zaman yanımda olan eşime teşekkür ediyorum"

 

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener'in şike soruşturması çerçevesinde 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

 

Özgener, seçimlerde aday olmaması ve teknik takibe takılan telefon konuşmalarıyla ilgili ifade verecek. Özgener'in Olgun Peker ve Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmelerin teknik takibe takıldığı ifade ediliyor.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler