Şikeciler rahat durmuyor! Şimdi de Barrios için...

 Transferde gündemine aldığı flaş isimlerle görüşmelere başlayan Trabzonspor'un hedefindeki diğer isim ise Lucas Barrios, bu oyuncunun transferinde olumlu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe'nin ise bu transferde devreye girdiği iddia edildi. Bu transferde

Şikeciler rahat durmuyor! Şimdi de Barrios için...

 Transferde gündemine aldığı flaş isimlerle görüşmelere başlayan Trabzonspor'un hedefindeki diğer isim ise Lucas Barrios, bu oyuncunun transferinde olumlu gelişmeler yaşanırken, Fenerbahçe'nin ise bu transferde devreye girdiği iddia edildi. Bu transferde Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında kıyasıya bir rekabet yaşanırken, Karadeniz ekibinin, parasını alamadığı gerekçesiyle Çin'den ayrılan Barrios'un FIFA'ya başvurduğu ancak FIFA'dan bu konuda resmi bir açıklama gelmemesi Trabzonspor'u düşündürüyor. Bordo-mavili kulübün avukatları ise bu transferin olma ihtimali karşısında oyuncunun dosyasını incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor