Şikeciler küme mi düşecek?

Kaya Çilingiroğlu'ndan şok iddia. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TV8'de Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşüreleceğini kaydetti.İşte

Şikeciler küme mi düşecek?

Kaya Çilingiroğlu'ndan şok iddia. Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu TV8'de Telegol programında önemli açıklamalarda bulundu. Çilingiroğlu iddialarını sağlam bir duyuma dayandırdığını belirterek Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın küme düşüreleceğini kaydetti.

İşte Çilingiroğlu'nun açıklamaları

Aldığım önemli bir duyuma göre futbolumuza yeni bir tsunami geliyor. UEFA aldığı kararların TFF ile uyuşması gerektiğini bir belge göndererek uyaracak. Bunun karşlığında da UEFA gerekli hamleler yapmazsa Türkiye Futbol Federasyonu'na benim turnuvalarıma gelme diyecek.

Bu hamleler ne?

Hani o meşhur 58. madde ne diyordu. Şike yapan küme düşecek. Bu kararların verileceğini düşünüyorum. Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Diğerleri de. Şikeye karışan diğer kulüpler de. Öyle ligimizi darma duman olacak. İşinden çıkılmaz bir durum. Belki de oynanmayacak. TFF ben kararlarımı değiştirmem de diyebilir. Hani o zaman bir görüş vardı biz 3-5 sene Avrupa'ya gitmeyiz diye. Yani söyleyeceğim kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak. İnşallah çok zarar görmeyiz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler