Şikeciler birleşti! HEDEF TRABZONSPOR!

Şike süreci sonucunda  suçlu oldukları belirlenerek hapse giren Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aklanmak adına Trabzonspor'a karşı harekete geçti.Otyakmaz'ın şike davasıyla ilgili olarak Trabzonspor’un Sivassporlu fut

Şikeciler birleşti! HEDEF TRABZONSPOR!

Şike süreci sonucunda  suçlu oldukları belirlenerek hapse giren Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım aklanmak adına Trabzonspor'a karşı harekete geçti.

Otyakmaz'ın şike davasıyla ilgili olarak Trabzonspor’un Sivassporlu futbolculara 1 milyon dolar teşvik primi teklif ettiği şeklindeki iftiraları Fenerbahçe'lilerin dikkatini çekti.

Sarı-lacivertlilerin hukuk işlerinden sorumlu asbaşkanı Tolga Deniz Aytöre bu açıklamaları yönetim olarak değerlendireceklerini söyledi.

Sahibinin sesi Aytöre, Otyakmaz’ın açıklamalarının süreci nasıl değiştirip değiştirmeyeceğini herkesin zamanla göreceğini ifade ederken “Her türlü hukuki mücadeleye gireceğiz. UEFA ve TFF nezdinde savaşımızı sürdüreceğiz. Davalar açacağız. Her türlü haklarımızı savunacağız” dedi.

Sarı-lacivertli yönetici ayrıca Trabzonspor’u kastederek “Bir insanın hapse girmesi için dilekçe verenler artık her şeyin sonuçlarına katlanacak” yorumunda bulundu. Ancak aynı yönetici kendi başkanlarının infazı verilmiş bir suçlu olduğunu görmezden geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor