Şikeci sıkışınca “Mecnun“ oldu dile geldi!

Trabzonspor'un şampiyon olduğu ancak kupasının gasp edildiği 2010-11 sezonunda Fenerbahçe, Sivasspor, Eskişehir başta olmak üzere şikeye başvurdukları mahkemelerce de onaylanmıştı.

Şikeci sıkışınca “Mecnun“ oldu dile geldi!

Bu takımların arasında  ilk olarak Fenerbahçe'nin medya üzerinde kendisini aklama çabalarını gördük. Şimdi ise UEFA'nın denetim altına aldığı Sivasspor köşeye sıkışınca çırpınmaya ve Trabzonspor'u da yakabilmek için iftira atmaya başladı. Trabzonspor'un tamamen temiz olduğunu bilen ancak "Biz yanıyoruz onlar rahat kalmasın" mantığıyla hareket eden Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, bordo mavili takımdan şike teklifi aldığını iddia etti. 

İşte o yalan dolu iftiralar;

Mecnun Otyakmaz: "Mehmet Yıldız bana, Trabzonspor'dan birilerinin 1 milyon dolar teşvik önerdiğini söyledi. O ismin Trabzon yöneticisi Recep Denizer olduğunu öğrendim."

- 19 Mayıs 2011'de Mehmet Yıldız geldi. 'Özel görüşebilir miyiz' dedi. Odama geçtik. 'Başkanım takım kaptanıyım bunu söylemek zorundayım ama nereden duydun diye sorma' dedi. Trabzon'dan bazı arkadaşların gelip, kendilerinin şampiyon yapacak skoru elde etmeleri halinde 1 milyon dolar teşvik primi vaad ettiklerini, böyle bir işe girişemeyeceklerini, söylenmemiş farz edeceklerini söyleyerek konuyu kapattı.

- Trabzonlu dostum Zeki Mazlum'u aradım. Konuyu anlattım. Hepsi tapede var. Savcılık sorunca bildiklerimi anlattım. Ama çıktıktan sonra Erdal Sarılar bana bu konuları konuşurken Trabzonlu şahsın o hafta Abdurrahman Dereli'nin yanında gördüğü Trabzonsporlu eski futbolcu Semavi'nin olabileceğini söyledi. Daha sonra Sivas-Ordu maçı öncesinde o dönem Ordu'da oynayan Abdurrahman Dereli, idman için tesislere geldiğinde sordum. 'Evet' dedi. Semavi bize 1 milyon dolar teklif edildiğini Trabzon yöneticisi Recep Denizer tarafından yollandığını söyledi. Konu aramızda kalacaktı ancak,  olaylar beni açıklama yapmak zorunda bıraktı. Kendisi de şu an bizim futbolcumuz. Umarım bana hakkını helal eder.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor