Şikeci futbolcu intihar etti!

Güney Kore'de şike skandalına karışan eski futbolcu Lee Kyung-Hwan intihar etti.Polis yetkilileri, 24 yaşındaki eski profesyonel futbolcunun başkent Seul yakınlarındaki Incheon'da bir binanın zemininde ağır yaralı halde bulunduğunu ve hastaneye kaldırılır

Şikeci futbolcu intihar etti!

Güney Kore'de şike skandalına karışan eski futbolcu Lee Kyung-Hwan intihar etti.

Polis yetkilileri, 24 yaşındaki eski profesyonel futbolcunun başkent Seul yakınlarındaki Incheon'da bir binanın zemininde ağır yaralı halde bulunduğunu ve hastaneye kaldırılırken öldüğünü bildirdi. Lee'nin binanın üst katlarından birinden atlayarak intihar ettiği belirtildi.

Güney Kore'de geçen sezon Suwon Samsung Bluewings'de forma giyen Lee, ülkedeki şike skandalına karıştığını itiraf etmiş ve futboldan ömür boyu men edilmişti.

Soruşturma çerçevesinde geçen yıl 15 maçta şike yaptıkları iddiasıyla aralarında futbolcular, teknik adamlar, bahis şirketi yetkilileri ve mafya üyeleri de bulunan 57 kişi hakkında dava açılmış, şuçlu bulunan tüm futbolcular futboldan ömür boyu men cezası almıştı.

Lee, ülkedeki şike skandalının ardından intihar eden 3. kişi oldu. Skandala karışan ve 2 yıl tecilli hapis cezasına çarptırılan eski teknik direktör Lee Soo-Cheol geçen ekim ayında evinde ölü bulunmuştu.

Soruşturmada sorgulanan Jeong Jong-Kwan adlı futbolcu da geçen Mayıs ayında intihar etmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor