Şike yapana büyük ceza

 Güney Kore Voleybol Federasyonu, şikeye karıştıkları belirlenen 14 voleybolcunun müsabakalardan ömür boyu men edildiğini açıkladı.   Açıklamada, 2'si kadın olan ve tamamı Güney Kore Voleybol Ligi'nde oynayan voleybolcuların 2010-2011 yıllarında 18 maçta

Şike yapana büyük ceza

 

Güney Kore Voleybol Federasyonu, şikeye karıştıkları belirlenen 14 voleybolcunun müsabakalardan ömür boyu men edildiğini açıkladı. 
 
 
Açıklamada, 2'si kadın olan ve tamamı Güney Kore Voleybol Ligi'nde oynayan voleybolcuların 2010-2011 yıllarında 18 maçta şike yapılmasına karıştığı belirtildi. 
 
 
Voleybolcuların şike yaparak maç başına 1000-3200 avro aldıkları kaydedildi. Bu 14 voleybolcu dışında, 1 oyuncunun daha şikeye karıştığının belirlendiği, şike yaptığını itiraf eden bu voleybolcunun da müsabakalardan men edildiği, ancak itirafı nedeniyle cezasının yakında kaldırılacağı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor