Şike tayfası yeniden iş başında!

Trabzonspor'un çalınan şampiyonluklarda başrol oynayanlardan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen tablonun çok karanlık olduğunu belirterek oldukça imalı açıklamalar yaptı. Öyle ki Fenerbahçe'nin cezasının ertelenmesini başarı olarak göstererek , karar verecek

Şike tayfası yeniden iş başında!

Trabzonspor'un çalınan şampiyonluklarda başrol oynayanlardan Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen tablonun çok karanlık olduğunu belirterek oldukça imalı açıklamalar yaptı. Öyle ki Fenerbahçe'nin cezasının ertelenmesini başarı olarak göstererek , karar verecek 5 kişiden 3'ünü de etki altına almanın hesaplarını yaptığını açıkça gösterdi.

İşte şike lobisinin planlarını ortaya seren o açıklamalar;

Yaklaşık 12 gündür durumdan haberdar olduğunu ve UEFA ile o günden bu yana telefon trafiği yaşadığını belirten Ali Şen, o yemekte konuştuklarının üç kişi arasında sır olduğunu belirtti. Fenerbahçe Başkanı'nın, kendisinden bir şey istemesine gerek olmadığını belirten Şen "Zaten söz konusu Fenerbahçe olunca, biz her şeye hazırız. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

İKİ KULÜPLE BİTMEYECEK

Konunun bu noktalara geleceğini 25 Eylül 2011'de yaptığı konuşmada dile getirdiğini kaydeden Ali Şen, "UEFA'nın 12. maddeden cezalandıracağını orada söyledim. O zaman insanlar 'Beşiktaş da nereden çıktı?' dediler. Şimdi gelinen nokta ortada. Bu iş iki kulüple de bitmeyecek. Şimdi söylüyorum; hangi kulübün yöneticisi ceza almışsa, o kulüpleri UEFA da cezalandırılacak. Maalesef tablo çok karanlık" diye konuştu.

ERTELEME BAŞARIDIR!

2 yıldır her fırsatta UEFA'da lobi yapmaları gerektiğini söylediğini kaydeden Şen "Ben bunları söylerken, insanlar lobiyi otel lobisi zannediyordu. Bundan sonra işimiz çok zor. Çünkü işe çok geç başladık. Üstelik Şenes Erzik de ameliyat oldu ve Zürih'te hastanede yatıyor. Bu da bizim için büyük dezavantaj. Ben bir işi bitirmeden 'Başarılı olduk' demem. Kendime küçük hedef de koymam. Bu olayda 'Cezaları erteletebilirsek, başarılıyız' diyorum. Buradan herkes anlayacağını anlasın" ifadelerini kullandı.

KADERİMİZ 5 KİŞİNİN ELİNDE

Kulüpler hakkındaki kararı, UEFA Disiplin Kurulu'nda 5 kişinin vereceğini kaydeden Fenerbahçe eski Başkanı "Bu kişiler, Alman, İsviçreli, Avusturyalı, Macar ve Danimarkalı. Bu 5 kişiden 3'ü bizim aleyhimize el kaldırırsa, hiçbir yol kalmaz. Ne Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, ne Anayasa Mahkemesi ne de CAS'tan bir sonuç alınabilir. Bu 5 kişiden 3'ü lehimize el kaldırırsa, sorun kalmaz" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler