Şike parasında da şike!

Polis tarafından yapılan teknik takip sonucunda şike ile ilgili bilgilere ulaşıldı.İstanbul Bş Bld ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma öncesi İbrahim Akın’a F.B adına 100 bin dolar teklif edilmiş ancak İbrahim Akın önce bu parayı inkar etmiş ancak

Şike parasında da şike!

Polis tarafından yapılan teknik takip sonucunda şike ile ilgili bilgilere ulaşıldı.
İstanbul Bş Bld ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma öncesi İbrahim Akın’a F.B adına 100 bin dolar teklif edilmiş ancak İbrahim Akın önce bu parayı inkar etmiş ancak teknik takıp tutanaklarının kendisine gösterilmesi üzerine kabullenmek zorunda kaldı.

Ancak İ.Akın’a  bu para ödenmezken adeta Şike de Şike yapılmış...

İstanbul BŞ Bld ile Trabzonspor arasında oynanan maç öncesi İbrahim Akın’a 100 bin dolar teklif edilmiş. İ.Akın parayı alıp almama konusunda tanıdığı bir din adamını aramış.Oradan gelen bilgiler üzerine de 100 bin dolar yerine  İ.Akın bu kez 100 bin euro istemiş.Yalnız söz verilen paranın 50.000 olarak geldiğini söyleyen,İbrahim Akın söz konusu paranın 10 bin dolarını hocaya gönderdiğini 40 bin dolarını da fakirlere dağıtmış(!) oduğunu ifade etti.

İşte 42.Klasördeki 18 Madde:

440.20111226170659.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor