Şike paneli yapılıyor

Sabah gazetesinden Ulaş Özdemir, haber61.net’den  Orhan Çavuşoğlu Anadolu ajansından  Zafer Sel, İlkhalberden Yakup Çamoğlu, ve Günebakış gazetesinden Aydın Gelleci’den oluşan Trabzon Kürsüsünün davetlisi olarak Trabzon’a gelen gazeteciler Mehmet Baransı

Şike paneli yapılıyor

Sabah gazetesinden Ulaş Özdemir, haber61.net’den  Orhan Çavuşoğlu Anadolu ajansından  Zafer Sel, İlkhalberden Yakup Çamoğlu, ve Günebakış gazetesinden Aydın Gelleci’den oluşan Trabzon Kürsüsünün davetlisi olarak Trabzon’a gelen gazeteciler Mehmet Baransı Turgay Demir   Erdal Hoş, ve avukat Erdem Egemen, ile avukat Hakan Orhan  Trabzonspor yönetimi ziyaret ettiler

 

“Trabzon Kürsüsü” oluşumunun üyelerinin de yer aldığı ziyarete Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Genel Saymanımız Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Recep Denizer, Coşkun Çebi, Ali Benli, Hakan Tuncay, Kemal Emre Pirselimoğlu, 1461 Trabzon Başkanı Suat Şen ve Genel Müdürümüz Sinan Zengin’le birlikte Avukat Nusret Yılmaz ev sahipliği yaptı.

YENER " HUKUKUN UYGULANMASINI BEKLİYORUZ

Genel Sekreterimiz Hasan Yener ziyarette yaptığı konuşmada 3 Temmuz’da şike sürecinin başladığını belirterek, “Şike süreci boyunca dik duran, her ortamda kamuoyuna doğru bilgi aktarmaya ve bilgilendirmeye yönelik açıklamalar yapmaya çalışan siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Türkiye’de hukukun uygulanması çok önemli. Yaşananları çocuklarımıza nasıl anlatacağız? Şikeyle ilgili mahkemenin vermiş olduğu kararla futbolu yöneten insanların verdiği kararlar arasında ciddi çelişkiler bulunuyor. Hakkımızı almak için mücadele ediyoruz. Bu süreç sonuna kadar desteğe ihtiyacımız var. Dürüstlük, temizlik adına Türk futbolunun bu süreçten temiz çıkmasını bekliyoruz” dedi.

DEMİR" PARA VARSA ŞİKE VAR

Gazeteci Turgay Demir, şikenin paranın olduğu yerde olacağını belirterek, “Bizim sorunumuz şikenin örtbas edilmesidir. Pasta kirli olmasına rağmen mevcut düzen korumak isteniyor. Bu böyle olmaz. Adaletin sağlanması gerekir” diye konuştu.

BARANSU SESE GETİRECEK EYLEM YAPIN

Gazeteci Mehmet Baransu ise Trabzonspor’un yerinin kendisinde ayrı olduğunu ifade ederek, “Futbolu yönetenler şikeyi örtbas etmek istese de Türkiye’de büyük bir kitle bu ahlaksızlığın kapatılmamasını istiyor. UEFA, kirli federasyona ve ortadaki bu ahlaksızlığa ayak uyduruyor. Trabzonspor’un bu işi uluslararası boyuta taşıması gerekiyor.

Trabzonspor sıradan bir kulüp değil. İnanılmaz bir gücü var. Bu gücü harekete geçirmek, UEFA’yı karar için zorlamak lazım. Ben Trabzonspor için, ortadaki adaletsizliğin giderilmesi için açlık grevi bile yapabilirim. Bakalım o zaman sırf ahlaksızlığın giderilmesi adına bir kişinin ölümünü göze alabilecekler mi? Benim tek istediğim temiz futbol izlemek. Bunun dışında bir hesabım yok” yorumunu yaptı.

Trabzonspor yöneticilerinden şike ile ilgili olarak UEFA’nın dikkatini çekmek için ses getirici eylemler yapmasınıda isteyen Baransu " Trabzonspor Türkiye’deki yargı süresince adalete saygınızdan dolayı konuşmamasını anlarım. Ancak şimdi ses getirecek eylemler yapmalısınız

Bakın örneğin Açlık grevi yaparsınız dünyanın dikkati buraya çekilir. Bende gelir eyleme katılır aclık grevi yaparım. Daha önce birileriyle pazarlık yapan iktidar eylemli sonlandırmık için sizle da pazarlık yapar.Muhalefet partileri genel başkanlarıda buraya gelir.  Ayrıca Dünyadaki tüm gazetecilerde buraya gelir. UEFA baskı altında kalır ve kararı verir “dedi.

HOŞ " TS'Yİ PİSLİĞE BULAŞTIRMADIĞINIZ İCİN TEŞEKKÜR

Gazeteci Erdal Hoş da kulübümüz ve yönetim kurulu üyelerimize şike pisliğinin içine bulaşmadıkları için teşekkür etti.

Ardından Av. Erdem Egemen, Av. Hakan Orhan ve Av. Nusret Yılmaz takip edilmesi gereken yasal süreçle ilgili bilgi verdiler.

Konuşmalar sonunda yönetim kurulumuz tarafından misafirlere üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi. Ziyaret sonunda da toplu halde üzerinde “tertemiz” yazan beyaz formayla basın mensuplarına görüntü verildi.

 

 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor