Şike operasyonu Kıratlı ile başladı

Eskişehir- Trabzonspor maçı öncesi Eskişehirspor soyunma odasının önünde bir bavulla görüntülenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü bu habaerin ardından opherasyon için bilgi toplamaya başladıGAZETELERDE BÖYLE YER ALMIŞTIFenerbahçe başkanı Yıldırım’a yakın A

Şike operasyonu Kıratlı ile başladı

Eskişehir- Trabzonspor maçı öncesi Eskişehirspor soyunma odasının önünde bir bavulla görüntülenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü bu habaerin ardından opherasyon için bilgi toplamaya başladı

GAZETELERDE BÖYLE YER ALMIŞTI

Fenerbahçe başkanı Yıldırım’a yakın Ali Kıratlı, Trabzon maçı günü Eskişehir’de olduğunu yalanladı. Ama hem bu maç hem de Sezer için dedikodular ayyuka çıktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yakın çevresinden Ali Kıratlı’nın Eskişehirspor- Trabzonspor maçı sırasında bu şehirde bulunduğu ve maça gittiği iddiaları Cuma gecesi  ulaştı.

Bu iddiayı telefonla Ali Kıratlı’ya soruldu ve "Eskişehir’e gitmedim. İstanbul’dayım. İstersen gel fotoğrafımı çek" yanıtı aldı.

Ancak Kıratlı’nın Eskişehir Atatürk Stadı önündeki fotoğrafı ve Bülent Uygun’un "Bu sezon 7-8 maçımıza geldi" diyerek iddiaları doğrulaması "Kıratlı, bunu maç gecesi niye gizledi?" sorusunu gündeme taşıdı.

Bu arada, Kıratlı’nın Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı sırasında da kafileden ayrı ve kafileden önce Eskişehir’e ulaştığı ileri sürüldü. "

SEZER FENER’DE" İDDİASI

Ali Kıratlı’nın bu iki karşılaşma sırasındaki Eskişehir seferlerinin ardından kırmızı- siyahlıların yıldız isimlerinden Sezer Öztürk’ün Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları da gündeme geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor