Şike iddianamesinde aşk trafiği

Futboldaki şike iddianamesinde 'aşk trafiği' de var.Olgun Peker'in, sahibi olduğu Refleks Menajerlik Şirketi'nde çalışan Neşe Ciddi ile 'gönül ilişkisine girmek isteyen' Sivassporlu futbolcu Eneramo'yu tehdit etmesi iddianamede yer aldı. Peker, başka bir

Şike iddianamesinde aşk trafiği

Futboldaki şike iddianamesinde 'aşk trafiği' de var.

Olgun Peker'in, sahibi olduğu Refleks Menajerlik Şirketi'nde çalışan Neşe Ciddi ile 'gönül ilişkisine girmek isteyen' Sivassporlu futbolcu Eneramo'yu tehdit etmesi iddianamede yer aldı. Peker, başka bir kişiyle yaptığı telefon görüşmesinde "Söyleyin o Eneramo'ya onu tersten çiviletirim" diyor.

İşte o konuşma: Olgun Peker: "Şimdi git Eneramo'nun (futbolcu) yanına, …söyle oraya gelirsem onu tersten çivilerim yukarı ha, söyle Olgun aradı böyle böyle dedi, Neşe'ye yazıyor… Ona söyle yani ne olacağını da anlat ona, onun pahalı futbolcu olması bacağını kırmayacağım anlamına gelmez"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor