Şike İçin Yürüyen Malatyalı’nın Sırrı

Trabzonspor’un şike sürecinde haksızlığa uğradığını Türkiye ve dünyaya duyurmak için Pazartesi günü Malatya’dan yola çıkan Yunus Metin (36) yol giderleri için, evindeki klimayı satmak zorunda kaldı. 2 günde yaklaşık 90 km yürüyerek dün Malatya’nın Sivas s

Şike İçin Yürüyen Malatyalı’nın Sırrı

Trabzonspor’un şike sürecinde haksızlığa uğradığını Türkiye ve dünyaya duyurmak için Pazartesi günü Malatya’dan yola çıkan Yunus Metin (36) yol giderleri için, evindeki klimayı satmak zorunda kaldı. 2 günde yaklaşık 90 km yürüyerek dün Malatya’nın Sivas sınırındaki Hekimhan İlçesi’ne ulaşmayı başaran Metin, “Ben bu yoldan asla dönmeyeceğim. Oraya beş kuruşsuz da olsa geleceğim” dedi.

Evindeki klimayı 300 TL’ye satarak, yola çıkan Malatyalı Yunus Metin yarın Sivas’ın  Kangal ilçesine ulaşmayı hedeflediğini belirterek, “Özellikle sosyal medya başta olmaz üzere, telefondan falan ulaşan Trabzonspor taraftarından yoğun bir talep geldi. Taraftarlar beni karşılamak istiyor. Ben de bu yüzden yol güzergahımı değiştirerek Amasya üzerinden, Samsun ya da Ünye’ye doğru giderek sahile inerek gelmeyi planlıyorum. Güzergahımı değiştirdiğimde 200-300 km yol uzuyor ama olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor