Şike de flaş iddia

Faik Çetiner'in sunduğu SporTürk programında Çetiner, "UEFA'nın şike dosyasında kişilere ceza vermeceği" yönünde bilgi aldığını açıkladı. Çetiner'in açıklamaları söyle: "Türk futbolunun ve Avrupa futbolunun önemli bir futbol adamı ile görüştüm. Şike sürec

Şike de flaş iddia

Faik Çetiner'in sunduğu SporTürk programında Çetiner, "UEFA'nın şike dosyasında kişilere ceza vermeceği" yönünde bilgi aldığını açıkladı. Çetiner'in açıklamaları söyle: "Türk futbolunun ve Avrupa futbolunun önemli bir futbol adamı ile görüştüm. Şike süreci ile ilgili olarak 'UEFA'nın kişilere vereceği cezalar ne olacak, ne zaman açıklanacak diye?' sordum. 'Faik bey bu cezalar verilmeyecek, böyle bir ceza yok. UEFA bu dosyayı kapattı. UEFA kişilere ceza vermeyecek, kimse beklemesin. Türkiye'de şike sürecisnde ismi geçen hiçbir yöneticiye ceza vermeyecek' diye cevap verdi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor