Sıkça Trabzonspor'la adı anılıyordu! Kararını verdi...

Tecrübeli oyuncu takımdan ayrılmaya karar verdi

Sıkça Trabzonspor'la adı anılıyordu! Kararını verdi...
Hemen hemen her transfer döneminde adı Trabzonspor'la anılan Türk asıllı Alman savunma oyuncusu Serdar Taşçı'nın Spartak Moskova'dan ayrılacağı belirtildi.

Rus basınında yer alan haberde; bu sezon 5 kez Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı'nın Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği ve 29 yaşındaki savunma oyuncusunun menajerlerinin kulüp arayışına başladığı bildirildi.

Spartak Moskova ile Haziran 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Serdar'ın yıllık 2.2 milyon euroluk ücretiyle takımın en çok kazanan isimlerinden biri olduğu hatırlatıldı.

Serdar ile bazı Alman ve Türk takımlarının ilgilendiği ancak yıllık ücretinin fazla olması nedeniyle henüz resmi bir teklifin gelmediği kaydedildi. Serdar'ın, Başkent ekibinden ayrılmak için yıllık ücretinde indirime gidebileceği ifade edildi.

Serdar için istenecek bonservis bedelinin ise 4 milyon euro civarında olacağı vurgulandı.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler