Şifre Şike Paneli yarın

 Dünyaca ünlü gazeteci Yazar Declan Hilli Şifre Şike panelinrde konuşacak. Trabzon Kürsüsünden ses getirecek Şike Paneli. Daha önce 2 kez şike paneli yapan Trabzon Kürsüsü şimdide dünyaca ünlü gazeteci yazar Declan Hill’i Trabzon’a getiriyor Gazeteciler U

Şifre Şike Paneli yarın

 

Dünyaca ünlü gazeteci Yazar Declan Hilli Şifre Şike panelinrde konuşacak.
 
Trabzon Kürsüsünden ses getirecek Şike Paneli. Daha önce 2 kez şike paneli yapan Trabzon Kürsüsü şimdide dünyaca ünlü gazeteci yazar Declan Hill’i Trabzon’a getiriyor Gazeteciler Ulaş Özdemir, Orhan Çavuşoğlu, Tarkan Üzen, Yakup  Çamoğlu ve Aydın Gelleci’den oluşan Trabzon kürsüsünün düzenlediği Şifre Şike paneli Cuma günü saat 19 00 da KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde başlayacak
Şike , Organize Suçlar ve Futbol kitabının yazarı  Declan Hill’in konuşmaçı olarak katılacağı Şifre Şike isimli Panel ile ilgili olarak Trabzon Kürsüsü yazılı bir açıklama yaptı
 
AÇIKLAMA AYNEN ŞÖYLE
   
Trabzon Kürsüsü olarak, şike panellerine devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi ilk panelimizi 4 Ocak’ta gerçekleştirdik. Fotomaç Gazetesi’nden Turgay Demir, Taraf Gazetesi’nden Mehmet Baransu, Trabzonspor’un şike davası avukatlarından Hakan Orhan ve uluslar arası spor hukuku uzmanı İstanbul Barosu avukatlarından Erdem Egemen katılmıştı. 
 
İkinci panelimizi ise 18 Şubat’ta yaptık. Bu panelimizin konukları spor yorumcu Erman Toroğlu, Trabzonspor’un şike davası avukatı Nusret Yılmaz ile Trabzonspor’un şike davası sırasında hukuki stratejisyeni Atilla Dilaver’di.
 
Şimdi 3’üncü panelimizi hayata geçiriyoruz. Konuğumuz, dünyaca ünlü “Şike: Organize Suçlar ve Futbol” kitabının yazarı Declan Hill. Kitabı 15 dile çevrilen Hill, spor yolsuzluklarını konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından. “Trabzon’a gelmekten, Trabzonlularla buluşmaktan onur duyacağım” diyen Hill, Trabzonspor’un yaşadığı mağduriyeti de gayet iyi bildiğini söyledi.
 
Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 5 Nisan Cuma günü saat 19.00’daki gerçekleştireceğimiz panelin başlığı “Şifre: Şike…” Bu paneli izlemek üzere ayrıca European Sports Media dergisinden Jan Hauspie de Trabzon’a geliyor. 
Panelin herkese açık olacağını belirtir, değerli meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor