Şifo Mehmet: Trabzonspor'u alkışlamak gerek!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Kazanılan iki maç bize nefes aldırdı. Sadece nefes almak yetmiyor istikrar önemli" dedi.Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Ligde'ki Trabzonspor maçı öncesi Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde düzenlediği basın t

Şifo Mehmet: Trabzonspor'u alkışlamak gerek!

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Kazanılan iki maç bize nefes aldırdı. Sadece nefes almak yetmiyor istikrar önemli" dedi.

Mehmet Özdilek, Spor Toto Süper Ligde'ki Trabzonspor maçı öncesi Beştepe İlhan Cavcav Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, 10 günlük süreçte Elazığspor'la başlayan Bergamaspor ve Eskişehirspor galibiyetiyle devam eden bir seri yakaladıklarını belirterek, "Geçmişi konuşmamak lazım. İlk yarını bitmesine 7 hafta var ancak şu an itibarıyla en önemli maç önümüzdeki Trabzonspor karşılaşması" diye konuştu.

"Yakalanılan çizgiyi" devam ettirmek istediklerini ifade eden Özdilek, şunları söyledi:

"Kazanılan iki maç bize nefes aldırdı. Sadece nefes almak yetmiyor. istikrar önemli. İşimize aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Sadece iki maç kazandık. Maç öncesinde ufak tefek sıkıntılarımız var. Oktay, Tosic ve Nizamettin bizimle olamayacak. Doğa ve Gosso’da da darbeye bağlı sakatlıklar var ama zannediyorum onlar hafta sonu bizimle olacaklar. Zor bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve bu doğrultuda saygı da duyuyoruz. Ama sahada kazanmak için olacağız. Çok isteyen taraf yine biz olacağız. Kolay kaybetmeyen ve kazanmaya alışan bir takım yaratmak istiyoruz. Oynadığımız son 3 maçta da bunu gösterdik."

TRABZONSPOR'LA İLGİLİ DİLEĞİ

Özdilek, Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde maç oynayacak olmasının avantaj yaratıp yaratmayacağına ilişkin soruya, "Avantaj ya da dezavantaj olarak adlandırmak doğru değil. Trabzonspor’un Avrupa’daki başarısını alkışlamak gerek. İnşallah perşembe günü de kazanırlar ve grupta avantajlı konuma gelirler. Rakibimizin geniş bir kadrosu var. Biz kendi evimizde oynayacağız ve avantajımızı en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız. Ligde de daha fazla isteyen, coşkulu olan kazanıyor" şeklinde cevap verdi.

Uzun yıllardır aynı ekiple çalıştığını vurgulayan Özdilek, "Teknik direktörlüğe ilk başladığımda ekibimde 4 kişi vardı. Şimdi 7’ye çıktık. İlerleyen dönemlerde sayı daha da artacaktır. Ekibimden ayrı bir teklif geleceğini düşünmüyorum. Gelseydi de kabul etmezdim" diyerek, sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor