Sezer Badur'da son dakika!

Ligde arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile bordo-mavili taraftarları hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.Trabzonspor'da bir türlü aradığı forma şansını bulamayan ve yaklaşık 5 aydır parasını da alamayan Sezer Badur, bordo-

Sezer Badur'da son dakika!

Ligde arka arkaya aldığı mağlubiyetler ile bordo-mavili taraftarları hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Trabzonspor'da bir türlü aradığı forma şansını bulamayan ve yaklaşık 5 aydır parasını da alamayan Sezer Badur, bordo-mavili kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

2009 Ocak ayında Sivasspor'dan, Trabzonspor'a transfer olan ancak Şenol Güneş tarafından fazla forma şansı verilmeyen Sezer, artık ilk 11'de oynayabileceği bir kulübe de gitmek için bordo-mavili kulüp ile yolarını ayırdı.

Uzun süre forma savaşı veren ve sabırla bekleyen Sezer, bu kararı almanın kolay olmadığını belirtti.

Almanya'ya ailesinin yanına gidecek Sezer Badur, bazı kulüplerden teklifler aldığını ve bu teklifleri Almanya'da değerlendireceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor