Sezer Badur: ''Her zaman hazırım"

 Trabzonspor'un orta saha oyunculardan Sezer Badur, hiçbir zaman küsmediğini, forma için her zaman hazır beklediğini söyledi.Hollanda kampında hırsıyla dikkatleri çeken Sezer Badur, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Sezer, hazırlık maçlarında takım olarak iyi

Sezer Badur: ''Her zaman hazırım"

 

Trabzonspor'un orta saha oyunculardan Sezer Badur, hiçbir zaman küsmediğini, forma için her zaman hazır beklediğini söyledi.

Hollanda kampında hırsıyla dikkatleri çeken Sezer Badur, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Sezer, hazırlık maçlarında takım olarak iyi bir görüntü ortaya koyduklarını belirterek, "Yoğun bir tempoyu geride bırakıyoruz. Şu ana kadar hazırlık maçlarında mağlubiyetimiz de yok. İnşallah böyle devam eder. Yeni geldiğim için ilk başlarda adaptasyon sürecim vardı. Bir sene boyunca fazla maç oynamadım. Burada hocamın karanına saygı duyuyorum. Çünkü takım iyi giderken bozmak mantıklı değil. O yüzden bende elimden geleni yapıp her zaman hazır olmaya çalışıyorum. Bundan sonrası artık hocanın tercihi oluyor" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILMALIYIZ"

Takım iyi giderken oynamadığı için üzülmediğini de belirten Sezer, "Önümüzde yeni bir sezon ve Şampiyonlar Ligi var. Şampiyonlar Ligi sadece benim için değil takım için de önemli olacak. Şans verilirse elimden geleni yapacağım. Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Niye buradan geri dönelim? Rakip kim olursa olsun elememiz gerekiyor. Taraftarlarımız biraz daha sabırlı olup bize destek vermeli" diye konuştu.

BURAK'A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor'da golcü oyuncu Burak Yılmaz'a 26. yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Deneyimli oyuncu Burak Yılmaz, akşam yemeği sonrası kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Burak'a pastasından ilk olarak Kaptan Tolga ikram etti.

TRABZONSPOR HIRS KÜPÜ

Bu arada bordo - mavili futbolcuların antrenmanlardaki hırsı teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürüyor. Tüm futbolcularıyla yakından ilgilenen tecrübeli teknik adam, oyuncularıyla hata yaptıklarında tek tek özel görüşmeler yapıyor. Antrenmanları neşelendirmek için yapılan yarışmalarda ise kazanan takımlar her zaman büyük sevinç yaşıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler