Sezer Badur Güneş'i zorluyor

Trabzonspor'un iki hazırlık maçında da sergilediği performansla beğeni toplayan Sezer Badur ise henüz pes etmediğini gösterdi. Şenol Güneş'in de dikkatini çeken tecrübeli orta saha oyuncusu, orta sahaya takviye yapmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'

Sezer Badur Güneş'i zorluyor

Trabzonspor'un iki hazırlık maçında da sergilediği performansla beğeni toplayan Sezer Badur ise henüz pes etmediğini gösterdi. Şenol Güneş'in de dikkatini çeken tecrübeli orta saha oyuncusu, orta sahaya takviye yapmayı düşünen teknik direktör Şenol Güneş'in aklını karıştırdı.

Sezer Badur'un kaliteli bir futbolcu olduğunu söyleyen Güneş, "Sezer'i kazanmak için gerekeni yapacağız. O da bizim çabalarımıza karşılık verirse önemli bir oyuncuyu kazanacağımızı düşünüyoruz. Şu an için performansından memnunum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor