Şeytan'ın bacağı kırılacak

Geçtiğimiz sezon uygulamaya geçen Bölgesel Amatör Lig’de 3.Lig’in kapısından dönen Trabzon temsilcisi Yomraspor, bu yıl şeytanın bacağını kırmak istiyor. Geçen yıl Bölgesel Amatör Ligi Beşikdüzü’nün ardından ikili averajla bitirerek 3.Lige çıkamayan Yomra

Şeytan'ın bacağı kırılacak

Geçtiğimiz sezon uygulamaya geçen Bölgesel Amatör Lig’de 3.Lig’in kapısından dönen Trabzon temsilcisi Yomraspor, bu yıl şeytanın bacağını kırmak istiyor.

 

Geçen yıl Bölgesel Amatör Ligi Beşikdüzü’nün ardından ikili averajla bitirerek 3.Lige çıkamayan Yomra, Play-Off’larda oynayacağı iki ön eleme maçını kazanarak tarihinde bir ilke imza atmak istiyor. Antrenör Haydar Bayrak, Play-Off’ların ne zaman oynanacağı ve rakiplerinin kim olacağının belli olmadığını ifade ederek, “Bu yıl bu işe gerçekten çok inandık. Ligi şampiyon olarak bitiremediğimiz için 2 ön eleme oynayacağız. İnşallah 3.lige çıkacağız” diye konuştu.

 

Düzyurt’un Rakibi Gençler

 

Öte yandan Düzyurtspor BAL Ligi’nde kalabilmek için Play-Out karşılaşması oynayacak. Turuncu-Beyazlıların rakibi ise bugün oynanan karşılaşmalar sonrasında Trabzon Gençlerbirliği oldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor