"Sevinmedim çünkü, yapamazdım"

Trabzonspor'u Avni Aker'de yıkan oyuncu, Mersin'in deneyimli ismi Hasan Üçüncü, o anları anlattı.Daha önce altyapı ve profesyonel kariyer toplamında 15 yıl Trabzonspor forması giyen Hasan Üçüncü, Avni Aker'e bir başka takım formasıyla çıkmanın kelimelerle

"Sevinmedim çünkü, yapamazdım"

Trabzonspor'u Avni Aker'de yıkan oyuncu, Mersin'in deneyimli ismi Hasan Üçüncü, o anları anlattı.

Daha önce altyapı ve profesyonel kariyer toplamında 15 yıl Trabzonspor forması giyen Hasan Üçüncü, Avni Aker'e bir başka takım formasıyla çıkmanın kelimelerle anlatılamayacak bir duygu olduğunu belirtti.

 

Hasan Üçüncü şunları söyledi: "Zor bir durum tabi. Yıllarca oynadığım, memleketim Trabzon'a rakip olmak. Ancak sonuçta profesyoneliz.

 

Ben ekmek yediğim yere asla ihanet etmem. Şimdi Mersin forması için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Aslında çok fazla o bölgelerde olan bir oyuncu değilim ama iyi top geldi, iyi de vurdum, gol oldu.

 

Sevinmedim, çünkü yapamazdım. Trabzonspor'un durumuyla ilgili konuşmak bize yakışmaz. Ancak şunu söyleyebilirim ki Trabzonspor daha önce de sıkıntılı durumlar yaşadı, bundan sonra da yaşar. Büyük camialar bunu aşmalıdır.

 

Bu takımın iyi noktalara gelebileceğini düşünüyorum. Taraftarın vereceği destek bu anlarda en önemli faktördür"

 

Ersun Yanal döneminde kadroda düşünülmediği için Erdinç Yavuz ve Jabi ile birlikte takımdan gönderilmek istenen Hasan Üçüncü o günleri unutamadığını da sözlerine ekledi.

 

O dönemde gidecek kulüp bulamadığı için Trabzonspor'da kalmak zorunda kaldığını ve teknik heyetin de kendisine takımdan ayrı idman yapmasını söyleyerek sabah 06.00'ya antrenman koyduğunu hatırlatan Üçüncü “Sabah 06.00'da idman yapmamız tebliğ edilmişti. O zamanlar bu çok ağrıma gitmişti. Daha sonra da canımdan çok sevdiğim Trabzonspor'dan ayrılmak zorunda kaldım” dedi.

TRABZON'U SEVİYORUM AMA...
Önceki yıllarda kendisine yapılan haksızlığa rağmen eski takımına attığı son dakika golüne sevinemeyen Hasan Üçüncü “Trabzonspor taraftarlarına saygım sonsuz, onları çok seviyorum. Ben sadece profesyonelliğin gereğini yerine getirdim ve golümü atarak takımım Mersin İdman Yurdu'na kritik bir 3 puan kazandırdım.

 

Tabii ki buruk bir sevinç yaşadım ama dediğim gibi ben profesyonelim. Bir zamanlar bana bu kulüpte yapılanları da unutmam mümkün değil” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor