Sertan önce yaktı sonra söndürdü

  Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor sahasında Akhisar Bld. ile 1-1 berabere kaldı. Maçta iki golde de Sertan Vardar imzası vardı.Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor sahasında ligin yeni ekiplerinden Akhisar Bld.'yi konuk etti.K

Sertan önce yaktı sonra söndürdü

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor sahasında Akhisar Bld. ile 1-1 berabere kaldı. Maçta iki golde de Sertan Vardar imzası vardı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor sahasında ligin yeni ekiplerinden Akhisar Bld.'yi konuk etti.

Kadir Has Stadı'ndan oynanan 90 dakika sonunda maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 1-0 öne geçmesine karşın sahadan galibiyetle ayrılamadı ve maç 1-1 sonuçlandı.

Ligin ilk iki haftasını mağlubiyetle geçiren Kayserispor 45. dakikada Sertan Vardar'ın kendi kalesine attığı golle öne geçti. 90+4'te ise kazanılan penaltıyı gole çeviren yine Sertan Vardar oldu ve Akhisar Bld. maçı 1-1 bitirmeyi başardı.

Bu sonuçla Kayserispor ilk puanını alırken Akhisar da puanını 5'e yükseltti.

Kayserispor ligin 4. haftasında Orduspor'a konuk olurken Akhisar Bld. sahasında İstanbul Büyükşehir Bld'yi ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler