Serkan ve Olcan’ın kahve keyfi

 Trabzonspor'un eski Fenerbahçeli oyuncuları Serkan Balcı ve Olcan Adın, antrenman sonrası yorgunluklarını Türk Kahvesi içerek atıyor. Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması bordo-mavili takımın iki oyun

Serkan ve Olcan’ın kahve keyfi

 

Trabzonspor'un eski Fenerbahçeli oyuncuları Serkan Balcı ve Olcan Adın, antrenman sonrası yorgunluklarını Türk Kahvesi içerek atıyor. 

Spor Toto Süper Ligi'nin 33. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması bordo-mavili takımın iki oyuncusu Serkan Balcı ve Olcan Adın içinde büyük bir önem taşıyor. Trabzonspor'a transfer olmadan önce 2004 yılında Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Serkan Balcı, sarı-lacivertli kulüpte geçen 3 yılın ardından 2007 yılında bordo-mavili kulübe transfer olmuştu. "Fenerbahçe'de 5 yılım kayboldu" açıklaması bulunan Olcan Adın da 1 Nisan Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmaya ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor.

 

Fenerbahçe maçına büyük bir hırs ve istekle hazırlanan oyuncular antrenman yorgunluklarını ise Türk Kahvesi içerek atıyor. Takımın yeni transferi Olcan Adın, antrenman sonrası takım arkadaşı Serkan Balcı ile Türk kahvesi içerken çektirdiği fotoğrafları twitter'da paylaştı. "Muhabbet Süper, hava süper daha ne olsun" diyerek fotoğrafları paylaşan Olcan, imzaladıkları bordo-mavili formalar yanında özel olarak hazırlanan kahvelerini içerek stres ve yorgunluk attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor