Serkan Eskişehir'de oynayacak mı

Bursaspor ile oynanan maçta sakatlanan Serkan Balcı'nın Eskişehirspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren futbolcunun sağ arka adalesinde gerilme olduğu ve tedavisinin yoğun şekilde sürdüğü beli

Serkan Eskişehir'de oynayacak mı

Bursaspor ile oynanan maçta sakatlanan Serkan Balcı'nın Eskişehirspor maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren futbolcunun sağ arka adalesinde gerilme olduğu ve tedavisinin yoğun şekilde sürdüğü belirtildi. Serkan'la birlikte sağbek olarak görev yapan Tayfun Cora'nın da hafif sakatlığının bulunması teknik direktör Şenol Güneş'i sıkıntıya sokuyor. Serkan'ın Eskişehirspor maçında oynayamaması durumunda bu mevkide Giray'ın veya Mustafa Yumlu'nun görev yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler