Serkan Balcı sevinci yaşanıyor

 Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hava yoluyla İstanbul'a gitti.    Bordo-mavili takımda daha önce sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattığı açıklanan Polonyalı oyuncu Glowacki har

Serkan Balcı sevinci yaşanıyor

 Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hava yoluyla İstanbul'a gitti.
    

Bordo-mavili takımda daha önce sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattığı açıklanan Polonyalı oyuncu Glowacki haricinde diğer sakat oyuncuların düzelmesi ve kadroda yer almaları moralleri yükseltti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
    

Perşembe günü yapılan antrenmanda sakatlanan Serkan Balcı, İbrahima Yattara, Egemen Korkmaz, Selçuk İnan ve Giray Kaçar da İstanbul'a götürülen 21 futbolcu arasında yer aldı. Bu futbolcuların oynayabilecek durumda oldukları belirtildi.
    

İbrahima Yattara ile girdiği mücadelede sakatlanan ve durumu diğer oyunculara nazaran daha ciddi gözüken Serkan Balcı, basın mensuplarına, kendisini iyi hissettiğini, herhangi bir sorununun bulunmadığını söyledi.
    

Bu arada bordo-mavili taraftarların, takımın yer aldığı uçakla ve diğer uçak seferleriyle Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul'a gittikleri gözlendi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda taraftar rekoru kırmak isteyen bordo-mavili taraftarların ayrıca otobüs ve özel otomobillerle de maça gittikleri öğrenildi.
    
     -HEDEF LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK- 
     

Ligde son 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor.
    

Ligde en yakın takipçisi Bursaspor'un 5 puan önünde lider olarak yer alan Karadeniz ekibi, puan farkının kapanmamasını hedefliyor.
    
     -DEPLASMANDA YENİLGİSİ YOK- 
     
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak lig lideri Trabzonspor, bu sezon deplasman başarısıyla da dikkatleri çekiyor. 

Ligde 7 deplasman maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen bordo-mavililer, bu başarısını İstanbul ekibi karşısında da sürdürmeyi amaçlıyor. 

Ligde son 4 deplasman maçını kazanan Karadeniz ekibi, deplasmanda kalesinde sadece 2 gol görürken, 16 gol kaydetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler