Serkan Balcı ne dedi ?

Süper Ligin son maçında deplasmanda Orduspor ile karşılaşan ve iki puan kaybederek 56 puanla ligi 3. sırada tamamlayarak Trabzon’a dönem Bordo-Mavili takımın başarılı orda saha oyuncusu Serkan Balcı, “İki takım adına iyi bir mücadele oldu ama pozisyon açı

Serkan Balcı ne dedi ?

Süper Ligin son maçında deplasmanda Orduspor ile karşılaşan ve iki puan kaybederek 56 puanla ligi 3. sırada tamamlayarak Trabzon’a dönem Bordo-Mavili takımın başarılı orda saha oyuncusu Serkan Balcı, “İki takım adına iyi bir mücadele oldu ama pozisyon açısından kötü bir mücadele oldu" dedi.

 

Serkan Balcı, "Son hafta galibiyet alarak hem moral bulmak hem de taraftarlarımıza büyük sevinç yaşatmak istiyorduk ama olmadı. Bunu için çok üzgünüz. Artık Süper Final de iyi mücadele edip hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler