Serkan Balcı konuştu!

Trabzonspor'da Serkan Balcı konuştu. Maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Balcı, "Tabiki elimizden kaçırdık İnter'i. İlk yarı çok iyi başladık bunları atamadık İnter ilk pozisyonunda golü buldu. Demorilize olmadık sonra golü biz bulduk artık Li

Serkan Balcı konuştu!

Trabzonspor'da Serkan Balcı konuştu. Maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Balcı, "Tabiki elimizden kaçırdık İnter'i. İlk yarı çok iyi başladık bunları atamadık İnter ilk pozisyonunda golü buldu. Demorilize olmadık sonra golü biz bulduk artık Lille maçına bakacağız. 

Lille maçı oldukça önemli bizim için. Yenilmediğimiz taktirde her türlü puan avantajımızdı Lille kazandı bakacağız önümüzdeki maça bizim tek amacımız grupan çıkmak. Ben böyle oynarsak gruptan ikinci çıkacağımızı düşünoyorum.

60. dakikada pilim bitti. Hocama alın beni dedim ve aldı. Full konsantrasyon olamıyoruz bazen bu çok önemli olmamız gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler