Serkan Balcı açıklama yaptı

Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Trabzonspor'da Serkan Balcı oynadıkları futbolu beğenmediğini söyledi.Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futboldan duydukları memnuniyetsizliği dile getirirken, “Kazanmak için gelmiştik ama iyi mücadele etmemiz ge

Serkan Balcı açıklama yaptı

Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Trabzonspor'da Serkan Balcı oynadıkları futbolu beğenmediğini söyledi.

Serkan Balcı, Fenerbahçe karşısında sergiledikleri futboldan duydukları memnuniyetsizliği dile getirirken, “Kazanmak için gelmiştik ama iyi mücadele etmemiz gerekiyordu, iyi mücadele edemedik. Henüz maçın ilk yarısında skor 2-0 oldu. Bizim için zor bir maçtı. İyi mücadele edemedik ve yenildik. Biz takım olarak iyi mücadele ederek bulunduğumuz konuma geldik. Bu futbol bize yakışmadı. Ders almamız gerekiyor. Biz şapkalarımızı önümüze koyup düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Ligde hala lider durumda olduklarını hatırlatan Serkan, “Liderliğimizi sürdürebilmemiz için iyi mücadele etmeliyiz. Çünkü biz iyi mücadele ederek kazanabilen bir ekibiz. Bunu yapmazsak kazanamıyoruz. Önümüzdeki haftalarda da konumumuzu korumak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor