Sergen'e başkan ayarı!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündemle ilgili önemli açıklamalar yaparken, "İlla yıldız gelecek diye Beşiktaş'ı borçlar içine sokmam. Böyle bir kompleksimiz yok." dedi. Lig Radyo'da Ali Ece'nin sorularını cevaplayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "İlla y

Sergen'e başkan ayarı!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündemle ilgili önemli açıklamalar yaparken, "İlla yıldız gelecek diye Beşiktaş'ı borçlar içine sokmam. Böyle bir kompleksimiz yok." dedi.
 
Lig Radyo'da Ali Ece'nin sorularını cevaplayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "İlla yıldız gelecek diye Beşiktaş'ı borçlar içine sokmam. Böyle bir kompleksimiz yok. Beşiktaş için en doğrusu neyse onu yapacağız. Aslolan oyuncuların faydasıdır. Beşiktaş zamanında Guti'yi, Queresma'yı, Almeida'yı, Simao'yu, Fernandes'i aldı ve beşinci oldu. Beşiktaş'ın paralarını asla sokağa atmayız." diye konuştu.
 
Slaven Bilic, Önder Özen, izleme ekibi ve yönetimleriyle harıl harıl çalıştıklarını belirten Başkan Orman, "Ama çok fazla transfer yapmayacağız. Mevcut kurallara göre yabancı konusunda 3-4 kişilik kontenjanımız var. Geçen sezon alınan 5+3 kuralında ısrarcıyız. Biz bu kurala göre, yerli oyunculara yatırım yaptık. Bazı takımlar '12 yabancıyla sözleşme yaptık, bunların parasını kim ödeyecek.' diyor. Kime sordunuz o transferleri yaparken?" ifadelerini kullandı.
 
Başkan Fikret Orman, kurum televizyonu Beşiktaş TV, eski başkan Yıldırım Demirören'in borçları ve Gaziantepspor'dan ayrılan teknik adam Sergen Yalçın'la ilgili ise şunları söyledi:
 
"Beşiktaş TV'de kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Erdoğan Bey fahri olarak görevi yürütüyor. Çok iyi Beşiktaşlıdır. Tüm desteğini veriyor.
 
Yıldırım Bey ile uzun zamandır istişare ediyoruz. Çok fazla yol kat ettik. Mayıs ayındaki mali kongreye kadar Yıldırım Bey'in (Demirören) alacakları konusunda anlaşmış oluruz.
 
Sergen Yalçın bizim camiamızın içinden biri. Ne dolaylı ne dolaysız hiçbir görüşmem olmadı. Çıkan haberler spekülasyondan ibaret."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor