Sergen Yalçın istifa etti

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın istifa etti. Yalçın, kulüp içerisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle görevi bıraktığını açıkladı.Gaziantepspor'un teknik Direktörü Sergen Yalçın, dün oynanan Fenerbahçe-Gaziantespor maçında alınan 3-0'lık mağlubi

Sergen Yalçın istifa etti

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın istifa etti. Yalçın, kulüp içerisinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle görevi bıraktığını açıkladı.

Gaziantepspor'un teknik Direktörü Sergen Yalçın, dün oynanan Fenerbahçe-Gaziantespor maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İSTİFA ETTİ

Fenerbahçe ile dün akşam oynana Gaziantepspor maçında 3-0'lık mağlubiyetin ardından istifasını duyuran Sergen Yalçın yaptığı açıklamada istifa kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Gaziantepspor kulübüyle yollarım bugün itibariyle ayrılmış bulunuyor. Geldiğimiz günden itibaren takımı aldığım noktayla bıraktığım nokta belli. Ekibimle birlikte elimden gelen her şeyi yaptım. Ama artık bizi aşan bazı durumlar var, problemler var. Ben de teknik direktörlük konusunda çok tecrübeli değilim. Dolayısıyla artık bırakmayı daha uygun buluyorum.

"BELKİ İLERDE..."

Sergen Yalçın, "Gaziantepspor ve Gaziantep halkını çok seviyorum. Geldiğimizden beri hangi şartlarda nasıl mücadele verdiğimiz ortada. Beni unutmasınlar. Kim bilir ileride belki tekrar görüşürüz."

"FENERBAHÇE İLE ALAKASI YOK"

Yalçın, "Ayrılmamın Fenerbahçe yenilgisiyle alakası yoktur. Zaten bu ligde Fenerbahçe bizim rakibimiz değildi. Normal bir sonuç olarak bakıyorum. Kötü günümüzdeydik ama elimizden geleni yaptık. Gaziantep'e başarılar diliyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler